Küçük Yangın Merdiveni Kapısı Hakkında Gerçekler Bilinen.

Wiki Article

Yüzımızca yapılan yangın merdivenleri, yangın merdiveni yönetmeliği 2018 koşullarına uygun yönlü strüktürlmaktadır. Sonunda denetimlerde ve olası yangın felaketlerinde beis görmenizi engellemektedir.

Projelerin yangın ve evgin durumlarda korunması ile alakalı hazırlanan yönetmelikte Yangın Kapısı Özellikleri tüm bilgileriyla muayyentir. Bu özellikleri maddeler halinde;

Kapının Aksesuarları : Yangın Çıkış Kapılarının en önemli aksesuarı panik bar kilit sistemidir. Bu mekanizma sebebiyle kapı yalnızca bir hareketle açılabilir ve hızlı bir şekilde tahliye katkısızlanabilir.

Göksu Kapı üretim alanlarında mütehassıs ekibimiz aracılığıyla belirlenen kuruluşdaki Yangın Bapları en mualla kalite ve en makul yükselmek politikamıza usturuplu olacak şekilde üretilir.

3-) Yangın merdivenini sahanlığı çoklik ve uzunluk olarak merdiven basamaklarının vâsiliğinden az olmamalıdır.

Yangın Bapsı kanadı ve kasası ortada açılıp - kapanma sürecinin düzgün şekilde namına getirilmesini sağlayıcı mekanizmalara Yangın Kapısı Menteşesi denir.

Yangın baplarında acil durumlarda içeriden dışarı sadık devinim lakırtı konusu olduğu dâhilin, insanoğluın ürkü bara dokunur dokunmaz yangın kapısı kilidinin açılması ve güfte konusu harekete ruhsat vermesi gerekir.

Yangın kapıları kullanım düzına nazaran, rengine göre ya da modeline bakılırsa çeşitli sınıflandırmalara basıcı tutulurlar. Çok kesif kullanılan model sınıflandırması adidaki gibidir

Yangın kapısının ürün kalitesi ne kadar eksiksiz ise buna ilgilı olarak da yangına peklik süresi artmaktadır. Dolaysıyla ürün kalitesinin atması da yanı sıra eder peşışını getirmektedir.

This website is using a security service to protect itself from online attacks. The action you just performed triggered the security solution. There are several actions that could trigger this block including submitting a certain word or phrase, a SQL command or Yangın Kapısı malformed veri.

TST kalite kapsamınca yangın merdiveni standartları net olarak belirtilmiştir. Tüm detaylar ve kıstaslar da kaynak önünde bulundurularak standartlara yaraşır biçimde yangın merdivenlerinin yapım edilmesi ve montajlarının da dokumalması gerekmektedir.

Yangın Kapıları ısı ve esrar sızdırmadığı midein insanların dumandan zehirlenmesine ket olan evgin gestalt kapı modeli olarak bilinmekte, Yangın Yönetmeliği kapsamında üzere umum kalaba olan binalarda kullanılması zaruri kılınmaktadır.

Kapı boyutu: Yangın kapkaloriın boyutu, kapının kullanılacağı yere nazaran değfiilebilir. Kapı boyutu, yangın kapısının yangın direncini etkileyebilir.

Yangın bapsı, bir binada yangın anında kullanılan bir emniyet önlemidir. çoklukla yangın merdivenlerinde, acil çıkış noktalarında veya yangınla uğraş ekipmanlarının bulunduğu odalarda bulunur. Yangın bapları yangına dayanıklı malzemelerden yapılmıştır ve yangın esnasında alevlerin ve esrarın yayılmasını engellemeye yardımcı olur.

Report this wiki page